Geavanceerde email content security voor professionals

Artboard Created with Sketch.

Ontwikkeld door Barracuda Networks uit Silicon Valley, Californië

De beste oplossing ter wereld

De filter techniek is ontwikkeld door Barracuda Networks uit Silicon Valley Californië en geldt als één van de meest effectieve anti spam oplossingen ter wereld. Barracuda Networks is beursgenoteerd en wereldwijd marktleider op het gebied van emailbeveiliging. Het is niet voor niets dat duizenden organisaties gebruikmaken van de techniek van Barracuda Networks.

Stop bedreigingen in het netwerk

Wanneer bedreigingen uw mailserver bereiken is het al te laat, virussen verspreiden zich razendsnel. Wanneer u uw MX records naar iBarracuda verwijst leveren wij zonder merkbare vertraging de email schoon en zonder virussen bij uw mailserver af. Omdat iBarracuda zelflerend is en zijn bescherming uit het netwerk haalt is configuratie niet nodig

Veel organisaties gingen u voor

De afgelopen jaren hebben we voorkomen dat meer dan 2.000.000.000 spam- en virusberichten de servers en computers van onze klanten konden bereiken. Een netwerk van meer dan 1 miljoen cloud-enabeled producten wereldwijd zorgen dat nieuwe bedreigingen razendsnel worden opgemerkt en tegengehouden.

Beschrijving techniek iBarracuda

Het mailscan proces van iBarracuda

De mails worden door iBarracuda gescand op een 12 defence kenmerken. Dit proces is schematisch weergegeven in onderstaande afbeelding. De checks worden achter elkaar uitgevoerd. Waneer een mail niet voldoet zullen de overige checks niet worden uitgevoerd. Zo kunnen mails al vroeg in het proces worden geblokkeerd.  Het filter geeft elke learning door aan Barracuda Networks die de andere filters in het netwerk daarmee traint. Op deze manier wordt razendsnel en toch met grote nauwkeurigheid spam en virussen bestreden.

Informatiebeveiliging

Sinds de recente handhaving van de GDPR-wet door de Autoriteit Persoonsgegevens krijgt de bescherming van gegevens meer aandacht dan ooit. Dat geldt ook voor de anti-spam- en virusfilter-oplossing van iBarracuda. De wijze waarop de email van onze opdrachtgevers wordt opgeslagen en wordt verwerkt heeft topprioriteit. We besteden veel aandacht aan het ontwikkelen van onze processen en onze kennis op dit gebied. Om deze reden is onze organisatie ISO 27001 gecertificeerd.

De voordelen van iBarracuda

Compatibel met elke mailserver

Ondersteuning voor o.a. Microsoft Exchange, Office 365 en Google G-Suite

Intelligent netwerk

Zelflerend netwerk van meer dan 150.000 Barracuda Email Security Gateways wereldwijd

Veilig en betrouwbaar

Veilige en betrouwbare verwerking volgens ISO27001 en AVG normen

Meer informatie over onze tarieven.

Bestel hier uw iBarracuda pakket

Direct klaar voor gebruik

Envelop